CoWorking

CoWorking: Proximity, Representation, Inspiration, Effectiveness, Togetherness, Connecting, Efficiency.

BrandNew is een bruisende ontmoetingsplek voor ondernemers. Een plek waar mensen kunnen werken, netwerken, en ondernemen.

CoWorking Voorzieningen

Werkplekken, Vergaderruimtes, Ontmoetingsplaats, Faciliteiten. Gevestigd in Rotterdam, biedt BrandNew jou een ideale werkomgeving, of je nu in alle rust alleen wilt werken of samen met anderen wilt overleggen. Laat je inspireren door de levendigheid om je heen of reserveer een vergaderruimte voor een privébijeenkomst. Deel je vragen en wensen met de mensen die je hier ontmoet, of laat hen kennismaken met jouw expertise! Bij BrandNew heb jij een aandeel in de vormgeving, groei en ontwikkeling.

Samenwerken bij BrandNew CoWorking betekent Delen = Vermenigvuldigen.

Coworking is een manier van werken waarbij je in een gedeelde werkomgeving actief bent, vaak in een kantoorsetting, maar met individuele vrijheid. In tegenstelling tot traditionele kantoren zijn coworkers meestal geen collega’s binnen dezelfde organisatie, maar een diverse groep zelfstandige professionals, freelancers, remote werkers, of mensen die veel onderweg zijn en toch graag in een professionele omgeving willen werken. Coworking biedt een oplossing voor de problemen van isolement en afleiding die thuiswerken met zich mee kan brengen. Een typerend kenmerk van een coworking-locatie is het creëren van een inspirerende werkomgeving door middel van evenementen en bijeenkomsten. Coworking gaat over meer dan alleen de fysieke ruimte; het draait om gemeenschap. Hier worden informele en sociale bijeenkomsten gefaciliteerd voor een groep gelijkgestemde individuen.

Over Ons:

Ons initiatief is speciaal ontwikkeld voor zelfstandige ondernemers. Naast boekhoudondersteuning bieden wij een breed scala aan diensten. Via ons blog, nieuwsartikelen en sociale media delen wij waardevolle tips en trucs. Ons forum stelt leden in staat hun netwerk uit te breiden en in gesprek te gaan met medeondernemers. Daarnaast organiseren wij trainingen en seminars die specifiek gericht zijn op zzp’ers en ondernemers zonder personeel.

Ben je vaak onderweg? Heb je net je eigen onderneming gestart? Of heb je simpelweg behoefte aan flexibiliteit? Onze coworking spaces bieden niet alleen een inspirerende en hoogwaardige kantooromgeving, maar ook de flexibiliteit en ruimte om efficiënt te werken

De Voordelen van BrandNew Co-working:

BrandNew Co-working biedt talloze voordelen voor ondernemers, zelfstandigen en professionals die op zoek zijn naar een productieve en inspirerende werkomgeving. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

1. Proximity – Nabijheid

De locatie van BrandNew in Rotterdam is strategisch gekozen om gemakkelijk bereikbaar te zijn voor iedereen. Of je nu in de stad woont of van buitenaf komt, je bent nooit ver weg van deze bruisende co-workingruimte. De nabijheid zorgt ervoor dat je kostbare tijd bespaart op reizen en je meer tijd kunt besteden aan je werk en netwerken.

2. Representatie – Representativiteit

Een professionele uitstraling is cruciaal, vooral als je regelmatig klanten ontmoet of partners ontvangt. BrandNew biedt een representatieve omgeving waar je met trots klanten kunt ontvangen. De moderne en goed verzorgde faciliteiten geven je bedrijf een professionele uitstraling.

3. Inspiratie – Inspiratie

Werken in een omgeving die bruist van energie en creativiteit kan je inspiratie een boost geven. BrandNew is zo’n plek waar je wordt omringd door gelijkgestemde individuen die allemaal gedreven zijn om succesvol te zijn. Dit stimuleert innovatie en creativiteit, wat kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen en ideeën.

4. Effectiviteit – Effectiviteit

Efficiëntie staat centraal bij BrandNew. Met goed uitgeruste werkplekken en vergaderruimtes kun je je werk effectief en productief uitvoeren. Geen afleidingen, geen rommel; gewoon een gestructureerde omgeving waar je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

5. Togetherness – Samenzijn

Co-werken gaat niet alleen over delen van ruimte, maar ook over delen van ervaringen. Bij BrandNew kun je contact leggen met andere ondernemers en professionals, wat leidt tot waardevolle connecties en samenwerkingen. De gemeenschap hier staat klaar om je te ondersteunen en te helpen groeien.

6. Connecting – Verbinden

Netwerken is essentieel in de zakenwereld. BrandNew biedt volop kansen om te netwerken met gelijkgestemde professionals. Of je nu op zoek bent naar nieuwe klanten, partners of gewoon waardevolle zakelijke contacten, hier vind je de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden.

7. Efficiency – Efficiëntie

Flexibiliteit is een groot voordeel van BrandNew Co-working. Of je nu een vaste werkplek wilt of af en toe een vergaderruimte nodig hebt, je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Dit zorgt voor kostenefficiëntie en geeft je de vrijheid om je werkplek aan te passen aan jouw behoeften.

In een wereld waarin ondernemerschap en flexibiliteit steeds belangrijker worden, is BrandNew Co-working de ideale plek om te gedijen en te groeien. Wacht niet langer en sluit je aan bij onze gemeenschap van ondernemers die streven naar succes. BrandNew is jouw partner in ondernemen.